Soc Meritxell Budó

De professió farmacèutica, després de més de 15 anys en el sector privat, he estat 9 anys alcaldessa del meu poble, La Garriga, i des del 2019 soc portaveu del govern i Consellera de la Presidència.

La meva experiència en el sector privat i en l’administració municipal aporten un bagatge en la gestió privada i pública, un coneixement adquirit des de la proximitat i que han fet que sigui una dona que “toca de peus a terra”.

Com també els 8 anys d’experiència al davant del Fons Català de Cooperació i el període com a responsable de l’Àrea d’Atenció a les Persones a la Diputació de Barcelona.

L’etapa actual en el govern m’ha donat un coneixement ampli i transversal del conjunt del país, experiència i coneixement que puc aportar amb determinació, solvència, realisme i valentia.

I ara, em presento a les primàries de Junts per Catalunya, per seguir treballant al voltant de 3 grans eixos:

  • Continuar el mandat del 1O, i per tant, aconseguir la unitat estratègica de l’independentisme, tant de les forces polítiques com de la societat civil.
  • Treballar per la transformació i recuperació social i econòmica, així com impulsar i aconseguir la reforma del sistema sanitari
  • Llei d’amnistia per a exiliats, presos i represaliats, no com a un objectiu en sí, sinó com el punt de partida de qualsevol negociació.

Espero comptar amb la teva complicitat i la teva confiança, perquè aquest és un camí que hem de fer JUNTS !